Вдалий розвиток подій для збірної України з футболу на Євро 2020

Україна футбол Швеція

Продемонструвавши бліду гру в матчі проти Австрії, українські футболісти зберегли шанси на вихід в раунд плей-оф. До початку матчу Швеція — Польща було відомо, що в разі своєї перемоги шведи виходять саме на Україну. Неймовірний сценарій цього поєдинку подарував купу емоцій вболівальникам трьох країн. Після рахунку 2-0 на користь Швеції вже ніхто не думав, що може щось змінитися. Але впевнена гра головної надії Польщі — Роберта Левандовскі дозволила зрівняти рахунок матчу і вже на останніх хвилинах Швеція реалізувала контратаку і виграла 3-2.

В 1/8 фіналу за збігом обставин Україна зіграє зі Швецією в Шотландії. На цей час невелика перевага, на думку букмекерів, на стороні шведів, які впевнено пройшли групу на першому місці, випередивши навіть Іспанію. Але в української збірної є величезний потенціал і тепер вже точно нічого втрачати, а значить, потрібно йти вперед і створювати гольові моменти. У деяких ЗМІ обговорюється матч з Австрією і є конспірологічні припущення, що деякі гравці України змовилися і спеціально програли останній матч групового етапу Євро 2020 року, щоб не потрапити в 1/8 фіналу на Італію. Але доказів даної інформації не існує, тому будемо сподіватися на вдалий виступ українських футболістів в плей-офф найпрестижнішого європейського турніру.

X

Всі зображення на сайті, права на які належать третім особам (включаючи логотипи та скріншоти вебсайту(-ів)) використовуються добросовісно з метою огляду вказаного вебсайту.

All images on the site, rights to which belong to third parties (including the logos and screenshot(s)) used in good faith to review the specified website.