Наступний турнір серії DPC з Dota 2 із призовим фондом 200000$

Дота 2

Любителі великих кіберспортивних турнірів у 2021 році були у захваті, оскільки можна було спостерігати найцікавіші протистояння за участю команд з усього світу. Наступні змагання серії DPC відбудуться вже у 2022 році, а саме у період із 3 по 23 січня. Усі охочі зможуть зробити ставки на кіберспорт з ВБет, виграваючи разом з улюбленими командами. Високі коефіцієнти та широка лінія гарантовані.

Вісім колективів кіберспортсменів візьмуть участь у майбутньому турнірі. Шість команд із верхнього дивізіону попереднього сезону, а також дві команди із нижнього дивізіону DPC. Четвірка найкращих отримають більшу частину від призового фонду розміром 200000$, а перше місце гарантовано потрапить до плей-офф майбутнього мейджора.

Все ще не ставите на кіберспорт? Корисні поради для початківців вже на Stavki.UA!

X

Всі зображення на сайті, права на які належать третім особам (включаючи логотипи та скріншоти вебсайту(-ів)) використовуються добросовісно з метою огляду вказаного вебсайту.

All images on the site, rights to which belong to third parties (including the logos and screenshot(s)) used in good faith to review the specified website.